Met A naar Beter

Wat maakt nu het verschil tussen A-countants en andere Accountantskantoren?

1. Vast aanspreekpunt

Wij communiceren met u. Niet een assistent. Zodoende is er regelmatig contact, waar door wij des te beter invulling kunnen geven aan onze adviesfunctie.

2. Betaalbare kwaliteit 

Standaardwerkzaamheden tegen een vaste prijs. En een prijsindicatie vooraf bij speciale werkzaamheden. Een adviestarief van € 95,- per uur.

Bij ons geen verassingen achteraf, ook niet bij adviestrajecten.  Ons kantoor heeft amper overhead en dat merkt u in onze facturatie.

3.  Belastingadviseur & Kredietcoach

Veel accountants & administratiekantoren kunnen uw jaarcijfers produceren. Of de salarisadministratie verzorgen.

Wat A-countants hierbij toevoegt is de kracht van een klein kantoor met de kennis van een groot kantoor.  Koen is een ervaren belastingadviseur. Armando is kredietcoach. Beide zijn ook nog accountant. Geen One Trick Pony’s dus. Dat zult u ook ervaren de besprekingen met ons.

U zult begrijpen dat juist kennis van belastingen en financieringen essentieel is voor een goede accountant. De twee externe partijen die uw jaarcijfers willen zijn immers de bank en de belastingdienst.

4 Laagdrempelig zijn en blijven.

De A-countants zijn altijd mobiel bereikbaar. Ons kantoor brengt een huiskamergevoel over. Wij vinden het belangrijk dat er niets tussen ons en u als klant kan staan.

A-countants heeft geen bijzondere groei- of fusieplannen. Wij willen laagdrempelig blijven.

5 Uurtje geen factuurtje

Ons uren telraam laten wij vaak thuis. Ook bij korte adviezen, die niet onder de vaste prijsafspraak vallen. U beleeft dan als klant een uurtje – geen factuurtje.  Dat zit onze grondhouding gegoten.

En het is weer wat anders dan de zich soms wezenloos facturerende concullega’s.

6  Administratie zonder facturatie.

Graag richten wij uw administratie zo in dat uw administratie online automatisch verloopt. Administratie zonder verdere facturatie